Risskov Installatør Forretning A/S kan løse en række forskellige opgaver. Her kan du se et udpluk af hvad vi tilbyder.

Kontakt os på hph@rif-as.dk eller ring på +45 8621 1399 for en snak om mulighederne og et uforpligtende tilbud.

 

Lyd_ikon_100x117

Lyd:
Med højtaler fra Stealth handler det om at høre musikken og ikke at se den. Stealth er usynlige højtaler som spartles med i lofter eller vægge, og derfor ikke forstyrrer udseendet. Risskov Installatør Forretning A/S er certificeret til salg og montage af lydsystemer gennem vores samarbejdspartnere Cinevision og Stealth. Vi løser lydsystemer ude som inde.

 

_100x117

Energi:
Har man som erhvervskunde et større el-forbrug om dagen, kan man med fordel montere solceller på tag, facade eller i terræn.

Skriv eller ring til os for at få en uforpligtende snak omkring solceller.

 

Kommunikation_ikon_100x117

Kommunikation:
Kommunikation er altafgørende for en virksomhed, uden et godt netværk fungerer dagligdagen ikke. Risskov Installatør Forretning A/S er certificeret til udførsel af netværksløsninger med kvalitetsprodukter samt udførsel af datacentre. Vi har bla. opført datacenter for Front Data, Incuba og Google Aarhus

 

Lys_ikon_100x117

Lys:
Lys er vigtig for at man fungerer og trives godt, og det er her vi kan tilbyde vores ekspertise, når dagslyset ikke rækker. Kontakt os når I ønsker lidt mere end blot en pære, vi er kreative og har udført mange arkitektvillaer, markante kontorbygninger og veje i Danmark. Vi stod også for lys i Regnbuen på toppen af ARoS. Vi er Energivejleder med særlig fokus på lys. Ring og få en uforpligtende snak omkring løsninger med LED og tilbagebetalingstider på det investerede. Det er hurtigere tilbagebetalt end du tror og det gavner miljøet. Her lidt inspiration til belysning fra vores samarbejdspartnere: Bjarnhoff & Lumiere

 

Sikring_ikon_100x117

Sikring:
I samarbejde med Supervision udfører vi løsninger med sikring af boliger og erhvervslokaler med tyveri- og kameraovervågning.

 

IBI_ikon_100x117

Intelligente Bygningsinstallationer (IBI):
Risskov Installatør Forretning A/S har veluddannede medarbejdere der både håndterer KNX, CTS, Smarthouse og IHC anlæg. Intelligente bygningsinstallationer tænker selv og energioptimerer efter behov og færden. Kontakt os for en uforpligtende snak omkring løsninger og behov.